Personvernerklæring

Alvøen Rideklubb (ARK) er ansvarlig for dette nettstedet.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontakt via nettstedet

Kontakt via nettstedet vårt anses som ønsket kommunikasjonsmåte mellom ARK og (potensielle) medlemmer og andre personer. I denne forbindelsen behandles og lagres navn og e-postadresse i tillegg til opplysningene i selve henvendelsen. ARK benytter tjenester fra webhotellleverandøren, Microsoft og Google for å håndtere/lagre opplysninger.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å få nettstedet til å fungere og til statistiske formål for å forbedre brukeropplevelsen. Se egen erklæring for detaljer.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Informasjon på nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger gitt på nettstedet brukes kun til tiltenkt formål og deles ikke med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å behandle henvendelsen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om å få et sammendrag som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.